SkyBridge käynnistää virallisesti Bitcoin-rahastonsa 310 miljoonan dollarin kannallaSkyBright

New Yorkissa toimiva globaali sijoituspalveluyritys SkyBridge Capital ilmoitti tänään aloittaneensa Bitcoin-rahaston 310 miljoonan dollarin varallisuudella (AUM).

Entisen Valkoisen talon viestintäjohtajan Anthony Scaramuccin perustama hedge-rahastonhoitaja on tällä hetkellä uusin rahastoyhtiö, joka tarjoaa institutionaalisille sijoittajille altistumisen bitcoinille Bitcoin-rahaston kautta.

SkyBridge Bitcoin Fund -rahastolle kylvetään 310 miljoonan dollarin varoja, joiden on ilmoitettu saaneen yrityksen 3 miljardin dollarin lippurahastosta

Kommentoidessaan uusimman kehityksen, kävelysilta perustaja ja toimitusjohtajana toimiva osakas Anthony Scaramucci kertoi Reutersille, ”Kuvittele jokainen mallisalkun joissa Gold on tullut hyväksytty omaisuuslaji, joka mallisalkun on 1% altistuminen Bitcoin, ja näet suuruus jossa Bitcoin voisi olla.“

SkyBridge otti bitcoinin haltuunsa viimeaikaisen bitcoin-hinnan nousun muiden salausvarojen rinnalla. Ylin salausvaluutta on ollut nousussa ja on jopa asettanut itselleen uuden kaikkien aikojen korkeimman tason, kun se ylitti sunnuntaina 34 000 dollarin kynnykset .

Äskettäisen hinnankorotuksen lisäksi SkyBridge pyrkii myös voittoihin

Hedge Fund Researchin (HFR) – teollisuuden seurantayrityksen tiedot paljastavat, että pelkästään marraskuussa kryptovaluuttaan keskittyvät rahastot tuottivat 52% voittoa, mikä on noin 156% vuonna 2020.

HFR: n presidentin Kenneth Heinzin mukaan hedge-rahastoista saadut voitot ovat herättäneet sijoittajien huomion, ja hän sanoi: „Sijoittaessaan voimakasta voittoa myrskyisän vuoden 2020 aikana sijoittajat lisäävät aktiivisesti altistumistaan ​​hedge-rahastoille, mukaan lukien kryptovaluutta-strategiat.“

SkyBridge toivoo saavansa markkinaosuuden Grayscalen Bitcoin Trustista, jolla on tällä hetkellä hallussaan 17,5 miljardia dollaria varoja.