SEC-logon edessä dollarin setelit, Bitcoin-, Ripple- ja Ethereum-kolikot

Ripple-toimitusjohtaja kommentoi SEC: n miljardeja oikeusjuttuja

Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse on kommentoinut yrityksensä nykyistä oikeudellista riitaa Yhdysvaltain veroviranomaisen SEC kanssa. Twitterissä hän kuvasi miljardeja oikeusjuttuja „perusteettomiksi väitteiksi“. FinTech-yrityksen ongelmat eivät kuitenkaan ole loppumassa.

Ripple-oikeudenkäynti on tulossa seuraavalle kierrokselle. Kymmenen osaa sisältävässä twiitissä toimitusjohtaja Brad Garlinghouse kommentoi Securities and Exchange Commissionin (SEC) esittämiä väitteitä. Hän kuvasi veroviranomaisten väitteitä perusteettomiksi. Ripplen toimitusjohtaja ei kuitenkaan Bitcoin Pro halunnut mennä yksityiskohtiin. Ripple ei voi hallita XRP-luetteloa, koska projekti on „avoimen lähdekoodin ja hajautettu“. Kun Garlinghouse kysyi, miksi he ovat toistaiseksi pysyneet niin hiljaa yleisöä kohtaan, hän viittasi oikeudellisiin syihin. Kulissien takana he työskentelevät kuitenkin tasaisesti.
näyttö

76,4% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa [mainos].

Vaikka salausvuosi 2021 on alkanut hyvin useimmille valuutoille, Ripplen tulevaisuus on toistaiseksi epävarma. Vasta viime vuoden joulukuun lopussa SEC nosti syytöksiä Ripplestä ja sijoitti FinTech-yhtiön rekisteröimättömiin arvopapereihin. Tämän seurauksena aloittelijaa uhkaa nyt 1,3 miljardin dollarin sakot. Tämän seurauksena XRP-kurssi melkein romahti. Nykyinen korko on 0,33 dollaria (8. tammikuuta alkaen).

Lisäksi Ripplen on nyt käytävä sotaa useilla rintamilla samanaikaisesti. SEC-oikeusjutun jälkeen oli enemmän tai vähemmän negatiivisia uutisia. Yhdysvaltojen suurin salauspörssi kaupankäyntimäärän suhteen lopetti kaikkien XRP-kaupankäyntiparien kaupankäynnin, kuten BTC-ECHO kertoi. San Franciscossa toimiva yritys mainitsi syynä pörssin valvojan oikeusjutut.

Toinen Ripplen takaisku seurasi 5. tammikuuta: Grayscale, maailman suurin digitaalisten varojen varainhoitaja, ilmoitti selvittävänsä oman XRP-rahastonsa. Lisäksi salausvaluutta kamppailee nyt myös omien sijoittajiensa kanssa. Rahoitusyhtiö Tetragon on nostanut kanteen Rippleä vastaan. Tetragon investoi 200 miljoonaa dollaria R-sarjan C-sarjan rahoituskierrokseen vuonna 2019. Investoinnin tarkoituksena oli alun perin luoda pohja IPO: lle. Vastaavasti Ripplen pitäisi nyt ostaa takaisin Tetragonille lasketut etuoikeutetut osakkeet.

Garlinghouse on taisteleva

Brad Garlinghousen mukaan sijoittajien usko Rippleen on edelleen vahva. Twitterissä hän sanoi:

Kyllä, meillä on todellisia osakkeenomistajia. Näin omistat Ripple-osakkeita – ostamalla osakkeitamme, ei ostamalla XRP: tä. Olemme pettyneitä siihen, että Tetragon (joka omistaa 1,5 prosenttia Ripplestä) yrittää saada epäoikeudenmukaisen edun SEC-väitteissä.

Artikkelin lopussa toimitusjohtaja on luottavainen. Taistelua ei luovuteta. Viimeksi hän korosti, että olet historian oikealla puolella ja odotat innolla päivää tuomioistuimessa. Lisäksi odotetaan yhteistyötä tulevan SEC: n kanssa Yhdysvaltain nimitetyn presidentin Joe Bidenin johdolla.