$ 420 millioner i Bitcoin flykter fra BitMEX etter føderale kostnader

Bitcoin fortsetter å strømme ut av den Seychellene-baserte kryptokursutvekslingen BitMEX når selskapet lover å bekjempe påstandene om hvitvasking.

Kort fortalt

  • Bitcoin-handelsmenn fortsatte utstrømmene fra BitMEX fredag ​​ettermiddag.
  • Forbundsmyndigheter anklaget BitMEX torsdag for ikke å ha gitt beskyttelser mot hvitvasking av penger og brudd på bankhemmelighetsloven.
  • Selskapet har fortsatt med normal drift og har lovet å bekjempe anklagene.

Bitcoin-utvandringen fra BitMEX fortsatte fredag ​​ettermiddag da handelsmenn fortsatte å ta ut midler fra verdens femte største kryptoderivatutveksling. Tiltaket følger en rekke anklager som er anlagt mot firmaet av føderale påtalemyndigheter i New York.

Oppdaterte tall fra analyseselskapet Glassnode viser at handelsmenn har trukket nesten dobbelt så mye som Decrypt rapportert tidligere i morges, til sammen nesten 40 000 BTC siden saken ble kunngjort torsdag. Det er rundt $ 420 millioner dollar i Bitcoin til dagens priser.

Glassnode kunngjorde tidligere at rundt 23200 BTC, eller $ 243 millioner, ble trukket ut av BitMEX på en enkelt time, som dataselskapet kalte den største timestrømmen de har sett fra utvekslingen til dags dato.

Omtrent 170 000 i Bitcoin eller 1,8 milliarder dollar hadde blitt holdt i BitMex-lommebøkene, ifølge Glassnode.

Videre har åpne posisjoner på Bitcoin-futureskontrakter på BitMEX fått 20% hit, ifølge data fra analyseselskapet Skew, siden nyheten om tiltalen brøt.

Grunnleggerforfatteren Hayes, Benjamin Delo og Samuel Reed samt utøvende Gregory Dwyer ble tiltalt for anklager for brudd på bankhemmelighetsloven ved ikke å gjennomføre tilstrekkelige bestemmelser mot hvitvasking av penger. Reed ble arrestert i Massachusetts.

Føderale påtalemyndigheter på Manhattan anklaget torsdag BitMEX-ledere for å ha konspirert om å bryte bankhemmelighetsloven ved å unnlate å implementere et tilstrekkelig program for bekjempelse av hvitvasking.

Commodity Futures Trading Commission anklaget i en sivil klage at Hayes, Delo og Reed, samt fem enheter, drev BitMEX som en uregistrert handelsplattform, så vel som ikke klarte å gjennomføre prosedyrer for hvitvasking av penger.

BitMEX nektet anklagene i en bloggpost på torsdag og lovet å forsvare seg kraftig mot påstandene i retten.